Lyst til å spille for Ull/Kisa Damer?

Ull/Kisa Damer rykket opp til 3.div og ønsker å forsterke laget ytterligere. Vi inviterer derfor ambisiøse spillere til å komme på prøvespill. Vi er en hardtsatsende klubb med et mål om opprykk til 2.div innen 2019.

Ull/Kisa godt representert på Baker Elitecup!

Guro Kristoffersen, Thale Listerud og Aste Sundby var alle med da NFF Akershus 2002 reiste til Hamar for å delta på turnering for kretslag. Jentene fra Akershus gjorde en god figur, og endte til slutt på 3.plass.

Opprykk på første forsøk!

I sin første sesong med senirofotball klarte Ull/Kisa å rykke opp til 3.div. Opprykket ble sikret med seier, 3-2, mot Borgen 2 i siste serierunde. Damene tar nå et par ukers ferie før forberedelsene til 3.div 2017 starter.

Snipp, snapp, snute, så var NM-eventyret ute.

Semifinalen mot Herd i NM J16 kunne ikke blitt mer spennende. Etter en jevn og god fotballkamp måtte det avgjøres på straffer. Der var det Herd som trakk det lengste strået.

Serieinnspurten i gang!

Selv om det ble tap mot Gjelleråsen har Ull/Kisa Damer mulighet til å sikre opprykket ved å vinne sine siste kamper i 4.div. Kun ett lag rykker opp, men Borgen har ikke mulighet da de har lag i 3.div allerede.

Semifinale i NM J16 på Jessheim Stadion.

09.okt kommer Herd på besøk for å spille semifinale i NM J16. Etter en imponerende kvartfinale der Grand Bodø ble feid av banen er Ull/Kisa J16 nå klare for å ta i mot Herd. Semifinalen spilles kl 1500 førstkommende søndag.

Besøk våre lagsider

Klubb-TV

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift