Ull/Kisa innebandy's skoleturnering 2019

Mandag 20. mai gikk den første skoleturneringen i innebandy av stabelen.

Mandag 20. mai gikk den første skoleturneringen i innebandy av stabelen. Det var 3 deltagende skoler, Gystadmarka barneskole, Jessheim skole- og ressurssenter og Skogmo skole- og senter for to språklig opplæring. Skolene stilte med elever fra 5. og 6. trinn med både gutte- og jentelag.
Totalt var det 36 lag, alle klasser stilte med to lag hver, ett jentelag og ett guttelag. Hver kamp hadde en varighet på 10 minutter. Kampene ble spilt uten keeper med små mål og 4 utespillere på hvert lag, hvert lag hadde 4-8 innbyttere. Dermed var nesten samtlige elever i klassene i aktivitet, og de elevene som ikke var deltagende heiet fra tribunen.

Fra kl 09.00-15.00 ble det spilt 88 kamper med en ekstrem iver og glede fra ungene. Latteren og smilene satt løst så ingen tvil om at dette var en vellykket turnering. Med et stramt kampprogram måtte elevene følge med og være fokusert på når og hvor kampene skulle spilles.

En lærer uttalte at hun var rørt over å se mestring og glede fra elever som i utgangspunktet ikke er glad i gym. Dette var en veldig gledelig tilbakemelding og vi har med dette oppnådd hovedmålet med turneringen. Læreren forklarte at hun opplevde ekstremt kjapp progresjon og en enorm glede fra deltagende elever. Nok en gledelig tilbakemelding som viser at innebandy er en sport hvor det er rom for mange.

Det ble spilt gruppespill, kvartfinaler og til slutt 4 finaler hvor det ble delt ut fire flotte pokaler.
Skolene som fikk pokal med seg hjem var;
Gystadmarka skole 5b jenter
Skogmo skole 5a gutter
Skogmo skole 6b jenter
Gystadmarka 6a gutter

Alle elevene fikk diplom

Dette arrangementet klarte vi å få i stand på grunn av ivrige Ull/Kisa innebandy-foreldre og gutter fra G03 stilte som dommere.
Kiosken var åpen hvorpå Pringles og nudler var en høydare for ungene.
For klubben var dette et prøveprosjekt, men vi har et mål om å klare å gjennomføre dette hvert år. Vi har nå tråkket opp stien og tar med oss lærdom på hva som kan gjøres bedre og eventuelt endres før neste års turnering.
Det har også blitt sendt forespørsler til nærliggende klubber for å høre om det er interesse for å lage tilsvarende turneringer lokalt hvorpå vinnerlagene fra hver kommune møtes for å kåre en regionsvinner.