GLASS CUP I DRAMMEN FOR J2009

J 2009 har i helgen deltatt i Glass Cup i Drammen med 4 lag. Alle lagene har spilt 4 kamper hver, noe som resulterte i intet mindre enn 16 av 16 mulige seire. Det var en innsats, samhold og lagånd som var utrolig imponerende å være vitne til. Det var også stort engasjement på tribunen, så alt i alt har det vært en kjempe fin helg i Drammen.

Alle trenerne er kjempe fornøyde med innsatsen og samholdet mellom jentene og sier at seier i 16 av 16 kamper bare ble en stor bonus. Det beste er at de tingene som har blitt trent på dette året satt som et skudd og det gleder trenerne veldig. Jentene har begynt å spille ordentlig håndball nå og de er veldig stolte av jentene sine.

Det ble også mye sosialt med alle barna på Rush lørdag og middag for 50 stykker:-) Nå gleder alle seg veldig til Fredrikstad cup!