Ny daglig leder i Ull/Kisa håndball

                                                                                                                              

                                                                                                                          Jessheim, 07.01.18

Ny daglig leder på plass i Ull/Kisa IL Håndball

Ull/Kisa IL Håndball er en av de største håndballklubbene på Østlandet og er fortsatt i sterk vekst. Klubben har tatt store grep denne sesongen med å legge et godt grunnlag for å videreutvikle klubben. Vi ønsker å bli en enda bedre breddeklubb, samt satse sterkere i junior og seniorklassene.

En viktig brikke i dette er å ha en daglig leder som jobber dedikert med å videreutvikle klubben og ikke minst iverksette og forankre de mål og planer styret har nedfelt for klubben.

Det har vært en lang prosess å finne den rette, men vi kan med glede informere om at Michael Tuxen Boll er klar og starter i dag den 7.januar som vår nye daglige leder. 

Michael har en spennende utdannelse og jobb erfaring, og vi er helt sikre på at han vil tilføre klubben mye i tillegg til å ha 100% fokus på å få implementert alle de gode planene klubben har. Michael er 34 år, bor på Neskollen og har 3 barn.  Michael kommer fra Asics hvor han de siste årene har jobbet som Key Account mot det norske markedet. 

Vi er så glade for at Michael endelig begynner hos oss i dag, og gleder oss til følge han med utviklingen av Ull/Kisa Håndball.

 

Hilsen

Styret Ull/Kisa IL Håndball

 

Kontaktpersoner:

Styreleder Renate Hedenstad

Renate.hedenstad@ullkisahandball.no

Mobil: 98218278

Daglig Leder Michael Tuxen Boll

michael.boll@ullkisahandball.no

MobIl: 90021535

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift