Fordelsavtale Riis bilglass

Gode rabatter hos Riis Bilglass for medlemmer og samarbeidspartnere til Ull/Kisa Håndball Ull/Kisa Håndball har ingått samarbeidersavtale med Riis Bilglass, som ønsker at støtte klubben videre. Alle medlemmer og samarbeidspartnere til Ull/Kisa Håndball får: - 30% rabatt på vindusviskere - 20 % rabatt på solfilm, - Gratis lånebil etter avtale, - Utlevert steinsprutplaster på avdeling Jessheim, - Gratis påfyll av vindusspylervæske ved oppmøte på en av våre avdelinger (elle en avtale som gir deg gratis påfyll av spylervæske i et helt år (4L pr gang). Oppgi avtalenummer 12532 ved bestilling av jobb. Last ned vår Riis Bilglass App, eller gå inn på bilglass.no for å finne en av våre mange verksteder i Norge.

Ull/Kisa J03 vinner av Messe-cup i Tønsberg!

Ull/Kisa Håndball søker trenere til ulike lag

Ull/Kisa Håndball søker håndballtrenere som ønsker å bidra med å forsterke våre allerede gode trener-team kommende sesong 2019/2020. Vi har flere gode trener på ulike lag, men klubben ønsker flere ressurspersoner for å ivarta alle gutter og jenter i klubben.

Informasjon om Ull/Kisa Håndball mot neste sesong

Ull/Kisa Håndball ønsker å informere om videreutviklingen i klubben rundt flere av våre lag inn mot neste sesong og vi har startet jobben med å få til dette. Ull/Kisa Håndball har i dag over 500 medlemmer, ca. 40 påmeldte lag i serien og nesten 100 dedikerte trenere og oppmenn. Utover klubbens senior, ungdom og HU lag har klubbe mange fantastiske lag i barnehåndballen.

J 13 Ull/Kisa reiser til Petter Wessel cup

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Sponsor