Ull/Kisa innebandy's skoleturnering 2019

Mandag 20. mai gikk den første skoleturneringen i innebandy av stabelen.

Ull/Kisa J03 vinner av Messe-cup i Tønsberg!

Salming-cup 2019

I år ble Salming-cup arrangert fra 3.-5. mai. Dette er Norges største innebandyturnering med 108 påmeldte lag og hele 255 gjennomførte kamper.

Ull/Kisa Håndball søker trenere til ulike lag

Ull/Kisa Håndball søker håndballtrenere som ønsker å bidra med å forsterke våre allerede gode trener-team kommende sesong 2019/2020. Vi har flere gode trener på ulike lag, men klubben ønsker flere ressurspersoner for å ivarta alle gutter og jenter i klubben.

Informasjon om Ull/Kisa Håndball mot neste sesong

Ull/Kisa Håndball ønsker å informere om videreutviklingen i klubben rundt flere av våre lag inn mot neste sesong og vi har startet jobben med å få til dette. Ull/Kisa Håndball har i dag over 500 medlemmer, ca. 40 påmeldte lag i serien og nesten 100 dedikerte trenere og oppmenn. Utover klubbens senior, ungdom og HU lag har klubbe mange fantastiske lag i barnehåndballen.

Tine Fotballskole 24-26 juni 2019

24 - 26 juni arrangerer Ull/Kisa Fotball, Tine Fotball skole på Jessheim Stadion.

Utmerkelser under årsmøtet i Allianselaget

Oddvar Jensens Idrettspris gikk i år til Birgitte Kjuus fra friidrett. Hun ble i 2018 norgesmester i stav både i junior og i senior (det er mor Audny som mottok prisen) Bodil Anthi Svinø, også fra friidrett, ble videre utnevnt til UKI Jente for allsidig og fremragende innsats innen friidrett gjennom veldig mange år. Les mer: Protokoll fra årsmøtet finner du under: Ull/Kisa IL/Årsmøter

Oppstart for 6 åringer - Fotballskole

6-årsfotbal lskolen for gutter og jenter født i 2013 oppstart 23 april.

Klubbkveld G-Max Jessheim

Ta turen innom G-Max Jessheim torsdag 14.3.19.

Ull/Kisa lag i Semifinalen i OBOS - CUP

17.03 skal to av våre lag spille semifinale i OBOS Cup.

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Sponsor